Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Nova pobjeda mladih medvjeda

Vikend u Austriji juniori Medveščaka počeli su Sankt Poltenu gdje ih je ugostila druga momčad Lower Austria Starsa. Riječ je o do sada uvjerljivo najgoroj momčadi lige koja u 13 utakmica nije skupila ni boda, a gol razlika im iznos -93. Unatoč očiglednoj razlici u kvaliteti, medvjedi su slavili sa 3-1.

petak, 19. listopada 2012.

KHL: Traktorov put do vrha


Prije samo dvije sezone Traktor je bio ispodprosječna KHL momčad. Danas je vodeća momčad istočne konferencije, aktualni osvajač kontinentalnog kupa i momčad čiji se hokej gleda s užitkom. Što se to dogodilo bijelim medvjedima da su doživjeli takve promjene u praktički jedno ljeto?



subota, 13. listopada 2012.

Problemi u Minsku

Trenera Karija Heikkilu djelilo je pet dana da postavi neslavni rekord - postane najbrže smjenjeni trener u povijesti KHL-a. Njegova avantura u Dinamu iz Minska neslavno je završila, Dinamo je na samom dnu zapada a momčad pojačana NHL-ovcima izgleda jako loše.



subota, 6. listopada 2012.

Bod iz Villacha

U svom jubilarnom desetom dvoboju u EBYSL-u igrači Medveščaka gostovali su u Villachu gdje ih je domaći VSV svladao nakon izvođenja kaznenih udaraca.

ponedjeljak, 1. listopada 2012.

Sigurna pobjeda u Mozartovu gradu

Dvodnevnu turneju po Austriji juniori Medveščaka zaključili su u Salzburgu gdje su sa sigurnih 3-0 bili bolji od združene momčadi Red Bulla i Zell am Seea.