Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 24. ožujka 2014.

Postavljanje temelja za budućnost

Bila je ovo vrlo turbulentna sezona u klubu iz najmanjeg grada KHL-a. Nakon punih šest godina razišli su se s trenerom Sergejem Šepelevim i to nakon vrlo lošeg starta sezone. Poslije brzog kraja ambicija o ulasku u doigravanje klub se okrenuo stvaranju temelja za budućnost. No koliko je uopće realna budućnost Jugre u KHL-u? Opširnije o svemu u nastavku.


petak, 21. ožujka 2014.

Ima li nade za Kuznju?

Iza novokuznjeckog Metalurga, kluba poznatog i pod nadimkom Kuznja, još je jedna neuspješna sezona. Nisu vidjeli doigravanje, baš kao ni u proteklih pet KHL sezona. Time zajedno s Vitjazom i dalje nose neslavnu titulu jedinih KHL klubova koji nisu dohvatili doigravanje. S obzirom na trenutnu situaciju u Metalurgu to i nije neočekivano, ali postavlja pitanje opravdanosti daljnjeg boravka kluba u KHL-u.

subota, 15. ožujka 2014.

Prolaz Metalurga

Nakon stank od jedne sezone Metalurg se vratio u polufinale istoka porazivši hrabre admirale s Dalekog istoka koji su time završili svoju debitantsku sezonu za pamćenje.

srijeda, 12. ožujka 2014.

Tri metle u četvrtfinalima

Nije Medveščak jedini koji je svoj nastup u doigravanju završio nakon samo četiri utakmice; metlu su "zaradili" još i CSKA te Avtomobilist. Kako je to ukratko izgledalo pročitajte u nastavku.

četvrtak, 6. ožujka 2014.

KHL doigravanje - najava i prognoza istoka

Vrijeme je za doigravanje. Sve što se dosad događalo briše se i kreće iz početka. Šesnaest klubova borit će se za Gagarinov trofej, a kratku najavu i prognozu parova četvrtfinala istoka pročitajte u nastavku.


srijeda, 5. ožujka 2014.

Povratak Lade

Iako još nije službeno čini se da je nakon finskog Jokerita KHL dobio i novog starog člana. Lada iz Toljatija ispunila je glavni uvjet za odmrzavanje svog statusa te bi se u sezoni 2014/2015 nakon četiri sezone izbivanja trebali zaigrati u najvišem razredu ruskog hokeja.