Ukupno prikaza stranice

srijeda, 30. travnja 2014.

Naslov Metalurgu

Magnitogorski Metalurg, popularna Magnitka, pobjednik je šestog izdanja KHL-a! Naslov su dočekali nakon velike pobjede nad praškim Levom u sedmoj utakmici finala Gagarinova kupa. Bila je to odlična finalna serija koja se s pravom može nazvati šlagom na tortu još jedne vrlo uspješne KHL sezone.


ponedjeljak, 21. travnja 2014.

Prijelazni rok - sve na jednom mjestu

Iako službeni prijelazni rok počinje tek 1. svibnja već je mnogo novosti iz većine momčadi u KHL-u. O svemu što se događalo pročitajte u ovom članku, a u njemu ćete i dalje moći pratiti sve promjene i transfere jer će članak biti ažuriran na dnevnoj bazi.

subota, 19. travnja 2014.

Kraj dominacije

Sezona 2014/2015 za moskovski Dinamo je označila kraj dvogodišnje dominacije KHL-om. Nakon uspješne regularne sezone i osvajanja Kontinentalnog kupa uslijedio je hladan tuš u vidu ispadanja od Lokomotiva već u četvrtfinalu zapada. Osim toga, kraj sezone za Dinamo označio je i kraj trogodišnjeg mandata Olega Znaroka koji je preuzeo klupu ruske reprezentacije.


četvrtak, 3. travnja 2014.

Korak unatrag

Nakon što je prošle sezone ostvaren najbolji rezultat u klupskoj povijesti tj. drugo mjesto, u Traktoru su se nadali da je to bio početak vrlo uspješne dinastije koja će se dugo održati u vrhu KHL-a. Međutim, nije sve ispalo kako su se nadali te je momčad doživjela debakl koji je za sobom povukao i velike promjene u organizaciji i upravi kluba što bi moglo imati velike posljedice za budućnost Traktora.