Ukupno prikaza stranice

ponedjeljak, 1. listopada 2012.

Sigurna pobjeda u Mozartovu gradu

Dvodnevnu turneju po Austriji juniori Medveščaka zaključili su u Salzburgu gdje su sa sigurnih 3-0 bili bolji od združene momčadi Red Bulla i Zell am Seea.
Objema momčadima je to bio drugi susret ovog vikenda; hokejaši Medveščaka poraženi u Innsbrucku sa 6-4 dok je austrijski sastav na domaćem ledu pregažen od strane Olimpije s čak 1-18. Strijelac sva tri pogotka za Zagrepčane danas je bio Mislav Blagus, po jednan u svakoj trećini. Igor Lazić nastavio je žetvu bodova s tri asistencije dok je vratar Ivan Štimac-Rojtinić zabilježio shutout zaustavivši sva 32 udarca domaćih. Bila je ovo ujedno i prva utakmica u kojoj mladi medvjedi nisu primili niti jedan pogodak. U sljedećem susretu Medveščak će opet igrati u Austriji i to u Villachu protiv VSV-a. Susret je na rasporedu u subotu 6.listopada.


Red Bull Salzburg/Zell am See  - Medveščak  0:3 (0:1, 0:1, 0:1).

SALZBURG - Gledatelja 20.

35' 0-1 Blagus (Lazić)
48' 0-2 Blagus (Lazić, Oreščanin) PP
49' 0-3 Blagus (Lazić, Senzel)

Udarci na gol: 32-49
Isključenja: 14 min - 24 min


RBS/ZaS: Frank (46/93%), Divis - Seewald, Kloimwieder, Konradsheim, Hummer, Y.Grosslecher - Klockl, Steinacher, Berger, Hagler, J.Grosslecher - Ludwig, Libisellerć-Egger, F.Feix, Ferstl, C.Feix - Aigner, Fazokas, Grabmayr, Gaggl.
Medveščak: Štimac-Rojtinić (32/100%), I.Ružić - Snezel, Srketić, Lazić, Blagus, Krivošić - Kegalj, Škrapec, Kaleb, Mikulić, Oreščanin - Čavkić, Lendo, Miličić, Janković, Jazbec - Borić, Kapetanić, Polašek, Buković, L.Ružić.

Nema komentara:

Objavi komentar